Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής βίας κατεγράφη μέσα στο Σαββατοκύριακο, με θύμα αυτή τη φορά μια νεαρή σερβιτόρα, η οποία εργάζεται σε εστιατόριο στη παραλία Πλατυς Γυαλός στη Μύκονο.

Το συμβάν σημειώθηκε μετά τον εντοπισμό και σύλληψη των δυο Αλβανών νεαρών στο νησί, οι οποίοι σύμφωνα με το protothema.gr φέρονται πριν φτάσουν στο νησί να βίασαν μια 19χρονη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.Έπειτα την παράτησαν στο λιμάνι του Πειραιά και ταξίδεψαν στη Μύκονο.

Στο νέο περιστατικό σεξουαλικής βίας η νεαρή σερβιτόρα στάθηκε πιο τυχερή, έχοντας στο πλευρό της τους υπευθύνους του εστιατορίου όπου εργάζεται που την προστάτεψαν από τα χειρότερα.

Νεαροί πελάτες του εστιατορίου, ελβετικής καταγωγής με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, την είχαν «βάλει στο μάτι» και την παρενοχλούσαν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο. Η υπάλληλος τους απέφευγε διακριτικά, ωστόσο εκείνοι επέμεναν να την παρενοχλούν, φτάνοντας στο σημείο, ένας εξ αυτών, να της επιτεθεί χτυπώντας την με δύναμη στα οπίσθια. Η νεαρή κοπέλα τα έχασε, «πάγωσε» και δεν μπόρεσε προς στιγμή να αντιδράσει.

Απτόητος ο δράστης της σεξουαλικης επίθεσης εξέλαβε ως αδυναμία τη στάση της και ηταν έτοιμος να στραφεί ξανά εναντίον της. Τότε η υπάλληλος ενημέρωσε την διεύθυνση του εστιατορίου, για να ακολουθήσει η παρέμβαση του μάνατζερ της επιχείρησης.

«Αναγκάσαμε τους συγκεκριμένους πελάτες να αποχωρήσουν από το κατάστημα και συνοδέψαμε την υπάλληλο μας μέχρι το αυτοκίνητο της, διότι υπήρχε κίνδυνος να της την είχαν στήσει στο πάρκινγκ» είπε στο protothema.gr ο μάνατζερ του εστιατορίου.

«Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται άμεσα» συμπληρώνει.

Πηγή: e-peiraias.gr