Την Δραπετσώνα επισκέφτηκε σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, συνοδεία του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Παναγιώτη Διαλινάκη.

Οι τρεις τους επισκέφτηκαν το καταυλισμό των κοντέινερς όπου διαμένουν άπορες οικογένειες. Η υφυπουργκατά την συνομιλία μαζί τους δεσμεύτηκε την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Παναγιώτης Διαλινάκης στην ανακοίνωση του αναφέρει: Με την υφυπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου επισκεφτήκαμε σήμερα τον καταυλισμό των κοντέινερς στην Δραπετσώνα, που υπάρχει από το 1999 και σήμερα έχουν βρει καταφύγιο οικογένειες και συμπολίτες μας που βρίσκονται σε απόλυτη ένδεια. Παρουσία της Δημοτικής Αρχής και των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου συζητήθηκαν τρόποι στοχευμένης παρέμβασης και αξιοποίησης του προγράμματος στέγη και εργασία. Η υφυπουργός συνομίλησε με τους κατοίκους και υποσχέθηκε πως θα επιληφθεί προσωπικά για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Πηγή: e-peiraias.gr