Το φόβο για έξαρση της βίας εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος,μιλώντας στο ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης.

Ο κ. Μαυροειδάκος είπε πως το κλίμα είναι βαρύ, προσθέτοντας ωστόσο ότι «δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοια άτομα, επαγγελματίες είμαστε»

«Κάποιοι θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού νομίζοντας ότι κάνουν επανάσταση, φαίνεται και στην επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής» τόνισε ο συνδικαλιστής των Ειδικών Φρουρών.

«Μας ανησυχεί τυχόν τρομοκρατική ενέργεια, αλλά δε φοβόμαστε θρασύδειλα άτομα που χτυπάνε και μπαίνουν στο λαγούμι τους. Πάνω από 1.000 άτομα νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση, ανησυχούμε μήπως έχουμε έξαρση» πρόσθεσε.

Ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε και στα μπλόκα αναρχικών που πραγματοποιούσαν ελέγχους στοιχείων σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην περιοχή του Ζωγράφου το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως είπε παρόμοιο περιστατικό έγινε και στο Βύρωνα. «Σκεφτείτε να ήταν συνάδελφος μου με την οικογένεια του μέσα σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα. Ζητούσαν στοιχεία, ταυτότητες. Είναι εικόνες ντροπής για κράτος δικαίου» σημείωσε.

Πηγή: e-peiraias.gr