Φωτιές στο Κίνημα Αλλαγής άναψε η ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χριστίδη, για την σύλληψη του καταζητούμενου Χρυσαυγίτη, Χρήστου Παππά.

Στην ανακοίνωση του ο Παύλος Χρηστίδης ανέφερε: «Με μεγάλη καθυστέρηση και έπειτα από “φιάσκο” 8 μηνών η σύλληψη Παππά».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στο twitter έγραψε «Όσοι ασκούν αντιπολίτευση σε θέματα του αστυνομικού δελτίου με επιπολαιότητα ευτελίζουν και απαξιώνουν τη θεσμικη σημασία του αντιπολιτευτικού έργου. Η αντιπολίτευση θέλει πολιτικό κριτήριο και δεξιότητες». Ο Ανδρέας Λοβέρδος με αυτή την ανάρτηση προφανώς θέλησε να δώσει «μαθήματα πολιτικής» ιδίως όταν πρόκειται σε τόσο σοβαρά ζητήματα ενώ ταυτόχρονα άφησε να εννοηθεί ότι η αντιπολίτευση δεν είναι απλά για να πετάει δήθεν πιασάρικες και αρεστές ατάκες.

Διαφοροποίηση και από Νάντια Γιαννακοπούλου

Σε διαφορετικό τόνο, σε σχέση με την επίσημη στάση του Κινήματος Αλλαγής, κινήθηκε και η Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία για αρχή έδωσε συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενη στον Χρήστο Παππά και την Χρυσή Αυγή τόνισε πως «Ο ναζιστής Χρήστος Παππά επιστρέφει εκεί που του αρμόζει και αποφάσισε η Ελληνική Δικαιοσύνη, στη φυλακή».

Μια ανάρτηση που απέσπασε αρκετά κλικ και likes δείχνοντας έτσι την συνεχόμενη πολιτική άνοδο της νεαρής πολιτικού.

Ολόκληρη η δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου:

«Ξεκινώντας θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μπορεί να υπήρχε μια απόδραση και μια καθυστέρηση που δέχτηκαν ευλόγως κριτική. Χθες όμως το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Ο ναζιστής Χρήστος Παππά επιστρέφει εκεί που του αρμόζει και αποφάσισε η Ελληνική Δικαιοσύνη, στη φυλακή. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη που ικανοποιεί όλους μας, όλους τους δημοκράτες πολίτες. Ξαναφέρνει δε στην πρώτη γραμμή  την υπόσχεση όλων μας: Ποτέ πια εμφάνιση τέτοιων εγκληματικών ναζιστικών μορφωμάτων.»

Πηγή: e-peiraias.gr