Εκ νέου υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά, θα είναι ο Μιχάλης Λώνας.

Ο Μιχάλης Λώνας διακρίνεται για την εντιμότητα, την εργατικότητα και την προσήλωσή του στον αγαπημένο του Κορυδαλλό.

Ο κύριος Λώνας, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Κορυδαλλό, ενώ παράλληλα είναι Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου Κορυδαλλού και Αντιπρόεδρος του νεκροταφείου του Σχιστού.

Αξίζει να τονιστεί ότι είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Β Πειραιά.

Ο ίδιος αναφέρει για την υποψηφιότητά του:

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας απευθύνομαι για έκτη συνεχή φορά με σκοπό να μοιραστώ μαζί σας την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορυδαλλού. Τον Δήμο μας!

Υπέροχη ευκαιρία και διακριτική τιμή να μπορώ να υπηρετήσω τον Κορυδαλλό, τόπο κατοικίας μου και μέρος που δραστηριοποιούμε επαγγελματικά.

Εν μέσω προκλήσεων και ευκαιριών, διατηρούμε αναίμακτα το πίστωμά μας για ένα λαμπρό μέλλον παρέα με τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά.

Με την πείρα που αποκτήσαμε την περασμένη τετραετία και το πάθος που μας κινεί, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προωθούμε και να αναβαθμίζουμε τον Δήμο μας.

Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες(https://linktr.ee/lonasmichail) και lonasmichalis.gr (http://lonasmichalis.gr) για να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια και το όραμά μας για τον Δήμο Κορυδαλλού.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να οικοδομήσουμε μαζί το μέλλον που αξίζουν οι Δημότες Κορυδαλλού! Μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερα έργα και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πλούσιο σε ευκαιρίες και πρόοδο για όλους.

Ευχαριστώ τον κάθε Δημότη προσωπικά για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του. Μαζί, καταρτίζουμε το μέλλον του Κορυδαλλού!

Μιχάλης Λώνας

Πηγή: e-peiraias.gr