Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Σμύρνη αυτή την ώρα.  Μάλιστα με εντολή της Αστυνομίας έχουν διακοπεί από τις 17.00 τα δρομολόγια του Τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ήδη, καταγράφονται εικόνες απίστευτου συνωστισμού, σε μια μέρα μάλιστα που τα κρούσματα του κορωνοϊού εκτοξεύτηκαν στις 3.215!
Η πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ξεκίνησε περίπου στις εξίμισι το απόγευμα, ενώ μεταξύ των συγκεντρωμένων βρίσκονται και οργανωμένοι οπαδοί ομάδων, πολλοί εκ των οποίων κρατούν καδρόνια και φορούν κουκούλες. Οι αστυνομικοί σε ελέγχους εντόπισαν σάκο με μπουκάλια γεμάτα εύφλεκτο υλικό.  Τα συνθήματα που επικρατούν είναι κατά της αστυνομίας, ενώ οι συγκεντρωμένοι ακολουθούν πορεία προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πλατεία της Νέας Σμύρνης:

Βίντεο από πλατεία Νέας Σμύρνης
Συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη
Συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη 2
Συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη 3

Σημειώνεται ότι οργανώθηκαν δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις, με συμμετοχή χιλιάδων κόσμου: Η μία από το ΠΑΜΕ και η δεύτερη από διάφορες συλλογικότητες και φορείς: Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση απηύθυνε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Ρουβίκωνας όπως και άλλες συλλογικότητες μέσω του Indymedia. Οι κινητοποιήσεις ενάντια στην αστυνομική βία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της περασμένης Κυριάκης γίνονται με φόντο σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβερνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνει προσωπικά και να ζητά από τον κ.Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία από τις συγκεντρώσεις, την ώρα που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση. 

eflekto
Σάκο γεμάτο με μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό εντόπισαν οι αστυνομικοί στη διάρκεια ελέγχων
nea-smyrni4__5_
nea-smyrni4__1_
nea-smyrni4__2_
nea-smyrni4__4_
nea-smyrni4__3_
nea-smyrni__1_
nea-smyrni__2_
nea-smyrni__3_
nea-smyrni__4_
nea-smyrni__5_
nea-smyrni__6_
nea-smyrni__7_

Πηγή: e-peiraias.gr