Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν γύρω από το Εργοστάσιο Σκουπιδιών στο Σχιστό. Οι Δήμαρχοι που είχαν συμφωνήσει επί Δούρου για την δημιουργία του διαφωνούν τώρα με Πατούλη.

Όποιος διάβασε την συνέντευξη του Δήμαρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ το λέει ξεκάθαρα: «Την περίοδο 2014-2019, στα πλαίσια του Περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων από την προηγουμένη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, υπήρξε πρόταση, την οποία αποδέχτηκαν οι 5 Δήμοι της Αντιπεριφέρειας του Πειραιά (Δήμος Πειραιά, Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Δήμος Κορυδαλλού, Δήμος Νίκαιας-Ρέντη, Δήμος Περάματος)». Ενώ στη συνέχει τονίζει ότι ο χώρος που είχε συμφωνηθεί ήταν το Σχιστό.

Να τονίσουμε ότι ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ψευδώς, έλεγε ότι δεν είχε συμφωνήσει για εργοστάσιο αλλά υπήρχαν μόνο συζητήσεις.

Τι άλλαξε όμως τώρα και διαφωνούν;; Μα φυσικά ότι δεν υπάρχει Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ούτε Περιφέρεια ΣΥΡΙΖΑ…οπότε βρήκαν πεδίο δόξης λαμπρό για να κάνουν κωλοτούμπα και από το ΝΑΙ να πουν ΟΧΙ. Τακτική Αλέξη Τσίπρα από το 2015,

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ότι δε θέλουν, ούτε ότι δεν πιστεύουν στην αναγκαιότητα του Εργοστασίου. Είναι καθαρά θέμα αντιπολιτευτικό.

Υπέρλαμπρο το εργοστάσιο της Δούρου, απεχθές το εργοστάσιο Πατούλη.

Υ.Γ. Ετοιμαστείτε να δεχθείτε καλέσματα για επανάσταση κατά του εργοστασίου με αφήγημα την ποιότητα της ζωής σας.

Πηγή: e-peiraias.gr