Μετά την χθεσινή αποκάλυψη της ηθοποιού,Ζέτας Δούκα, σχετικά με τη λεκτική και σωματική βία που υπέστη κατά τη συνεργασία της με το σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, προκλήθηκε τσουνάμι αποκαλύψεων από πληθώρα καλλιτεχνών σχετικά με ανάλογα περιστατικά στον εργασιακό τους χώρο, με πρωταγωνιστή τόσο τον ίδιο τον κ. Κιμούλη,όσο και άλλους.

Μετά το τέλος της συνέντευξης της, αρκετοί ήταν οι Έλληνες διάσημοι που έστειλαν το μήνυμα τους και θέλησαν να στηρίξουν την ηθοποιό μέσω των social media. Μεταξύ αυτών η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Νίκος Ψαρράς, η Μαίρη Συνατσάκη, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Πάνος Βλάχος, ο Πέτρος Λαγούτης,η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ευγενία Σαμαρά, ο Μίνως Θεοχάρης και άλλοι.

Αντίθετη,ωστόσο,γνώμη φαίνεται να έχει ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διατηρήσει τις ισορροπίες, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι στιγμές έντασης υπήρχαν ανέκαθεν στον καλλιτεχνικό χώρο,ιδιαίτερα από μεγάλους πρωταγωνιστές του θεάτρου.

«Έχω δει τον Κουν να ουρλιάζει, Τον Βουτσινά να πετάει το παπούτσι του και να σκίζει το πουκάμισο του ,πρωταγωνιστές να παθαίνουν υστερία την ώρα που επαναλαμβάνεται για εικοστή φορά μια σκηνή το σημείο μιας παρτιτούρας,ή μια χορογραφία ή μια σύνθεση,Κολορατούρες να υστερίαζονται,Τεράστιες προσωπικότητες, συμπαθέστατους και τραγικά αντιπαθέστατους ανθρώπους,Διαμάντια και αποβράσματα αλλά,και επίσης σε 10 λεπτά μετά τον χαμό,όλα να έχουν κουρδίσει στην αρμονία.

«Στα 50 περίπου χρόνια που είμαι φίλος με τον Γιώργο Κιμούλη ,παιδιόθεν, και δυο αντίθετοι χαρακτήρες,σαφώς….δε θυμάμαι ποτέ μα ποτέ περιστατικά βίας και κακεντρέχειας.»,τόνισε, σχετικά με τα περιστατικά λεκτικής βίας που ισχυρίζονται ότι υπέστησαν αρκετοί ηθοποιοί από το σκηνοθέτη.

 Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη:

Πηγή: e-peiraias.gr