Πάμε…να συνεχίσουμε τον αγώνα εκεί που τον άφησε η Φώφη“. Με αυτό το σύνθημα και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνάντηση των φίλων του Γιώργου Παπανδρέου στην Β Πειραιά στο Δημαρχείο Κορυδαλλού. Δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας δήλωσαν με την παρουσία τους την στήριξη στον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ για πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών ανάγκασε τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση στον εξωτερικό προαύλιο χώρο αντί της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου όπως ήταν προγραμματισμένο. Αυτό προκάλεσε μία ταλαιπωρία στους συμμετέχοντες από τους οποίους ζητήσανε την κατανόηση.

Με μπροστάρη την νεολαία του Κινήματος δήλωσαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, μεγαλώνει την παράταξη, ενεργοποιεί μεγάλη μερίδα προοδευτικών πολιτών που βρίσκονταν στο πολιτικό περιθώριο η σε άλλα κόμματα και προωθεί την οικοδόμηση μιας μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης που θα δίνει διέξοδο και προοπτική στους πολίτες και την χώρα. Παλιοί Φίλοι και σύντροφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εντάχτηκαν στην αυτοοργάνωση

Οι ομιλητές της εκδήλωσης Πόντας Απόστολος, Διαμαντίδης Δημήτρης και Παπάς Βασίλης, στάθηκαν ιδιαίτερα στο “γιατί με τον Γιώργο Παπανδρέου ” τονίζοντας ότι “δεν έχει εξαρτήσεις, δεν χρωστάει σε κανένα, δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, δεν κάνει συμφωνίες με κατεστημένα που κρατούν τη χώρα δέσμια των δικών τους συμφερόντων. Υπηρετεί με συνέπεια ιδέες, αρχές αξίες προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εξέχοντα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου

Πηγή: e-peiraias.gr