Συμβολικός αποκλεισμός του ΣΜΑ του Σχιστού, όπου σχεδιάζετε να δημιουργηθεί το Εργοστάσιο Απορριμμάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, μαζί με Δημοτικούς του Συμβουλους, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Παντελής Καμάς, Γιώργος Τσιριδης, Γιώργος Καλαμαράς, Παναγιώτης Διαλινάκης, αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής και του ΚΚΕ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει πάρει ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση όπου τάσσεται κατά της δημιουργίας Εργοστασίου Απορριμμάτων στο Σχιστό.

Ηχηρή παρουσία του Κινήματος Αλλαγής

Βροντερό παρών έδωσε το Κίνημα Αλλαγής στη σημερινή κινητοποίηση. Ήταν εκεί ο Γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Τόνια Αντωνίου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Αθανασιάδης, τα μέλη της Νομαρχιακής, Κ. Πεταβρατζής , Σ. Δεσύλας, ο Συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής Γ. Τσούμας και τα μέλη της Γραμματείας , Μ. Αννέτης, Εύα Ζούπη.

Πυρά Καμά κατά Βρεττάκου

Tην έντονη αντίδραση του επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» προκάλεσε η ανάρτηση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την σημερινή κινητοποίηση.

Στην ανάρτηση του Δήμου δεν αναφέρεται ούτε ποιοι ήταν παρόντες αλλά ούτε φωτογραφίες με όλο τον κόσμο αλλά μόνο το μπλοκ της Δημοτικής Αρχής. Ο Παντελής Καμάς με ανάρτησή του τονίζει «Η Ιστοσελίδα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, δεν μπορεί να είναι προπαγανδιστικό οργανο της Δημοτικής Αρχής. Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, καλύπτεται μόνο η πενιχρή παρουσία του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, και εξαφανίζονται, παρατάξεις, συλλογικότητες κόμματα. Αναμένουμε να διορθωθεί η ανάρτηση».

Αναδίπλωση Βρεττάκου

Μετά την ανάρτηση του Παντελή Καμά, ο Χρήστος Βρεττάκος αναδίπλωσε και η σελίδα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας έβαλε φωτογραφικό υλικό απ όλους όσους παρευρέθηκαν εκεί.

Πηγή: e-peiraias.gr