Παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», Παντελή Καμά, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κερατσινίου, Γιώργου Χάσκα.

Ο κύριος Καμάς με ανάρτησή του τονίζει ότι είναι ώρα για την πόλη «να χτίζει την Ενότητά της. Να αναγνωρίζει την ιστορική πρακαταθήκη, όσων προυπήρξαν από εμάς , τους σημερινούς. Όσων προσέφεραν, Ενώνοντας το αφήγημά μας για την ιστορία μας, ενώνουμε τις Δυνάμεις μας στο παρόν» και κλείνει με την πρόταση να ονομαστεί το κολυμβητήριο της πόλης σε Γιώργος Χάσκας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Παντελή Καμά:

Πέρασε ένας χρόνος, από την απώλεια για την πόλη μας του Γιώργου Χάσκα. Ο Γ. Χάσκας υπήρξε ένας εμβληματικός Δήμαρχος, ο οποίος έβαλε στην πόλη μας, τη σφραγίδα του με μεγάλα έργα. Έργα Υποδομής. Έργα που βελτίωσαν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.
Η πόλη μας, είναι η ώρα να αρχίζει να χτίζει την Ενότητά της. Να αναγνωρίζει την ιστορική πρακαταθήκη, όσων προυπήρξαν από εμάς , τους σημερινούς. Όσων προσέφεραν, Ενώνοντας το αφήγημά μας για την ιστορία μας, ενώνουμε τις Δυνάμεις μας στο παρόν.
Επαναφέρουμε την πρόταση που είχαμε καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, το Κολυμβητήριο της πόλης μας να ονομαστεί Γιώργος Χάσκας. Έτσι τιμούμε την προσφορά ενός Σπουδαίου Δήμαρχου, σε ένα έργο κόσμημα, για την περιοχή μας

Πηγή: e-peiraias.gr