Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα, σειρά περιβαλλοντικών δράσεων πραγματοποίησαν σήμερα (04/06) τρία δημοτικά σχολεία της πόλης σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Δραπετσώνας, το 12ο Δημοτικό Κερατσινίου και το 13ο-21ο Δημοτικό Κερατσινίου.

Τα παιδιά μέσα από υπέροχες συμβολικές ζωγραφιές, τραγούδια και συνθήματα έστειλαν το δικό τους μήνυμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ( 5 Ιουνίου), καθώς για την απομάκρυνση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων από την πόλη.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ’ Αλληλεγγύης Στ. Μιχάλογλου και την Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Σοφ. Μουρελάτου.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε τόσο με τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων καθώς και με το διδακτικό προσωπικό εκφράζοντας το θαυμασμό του για την πολύ καλή δουλειά που παρουσίασαν, ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά την ανάγκη οι κάτοικοι αυτής της επιβαρυμένης πόλης να μπορούν να αναπνεύσουν ελεύθερα, χωρίς την έντονη και επικίνδυνη για την υγεία δυσοσμία που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: e-peiraias.gr