Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και της καθημερινότητας των γονέων και των μικρών μας φίλων που έχουν ανάγκη από διασκέδαση και παιχνίδι. Με την βοήθεια των εργαζομένων του δήμου, παραδίδονται 11 πλήρως λειτουργικές, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές για τα παιδιά της πόλης του Κερατσινίου.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή, έχουν στη διάθεση τους 50 παιδικές χαρές που έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Όπως τονίζουν «μένουν ακόμη τρεις (25ης Μαρτίου, Μ. Κιουρί, Ν. Χατζοπούλου) οι οποίες θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος της χρονιάς».

 Τέλος ο Δήμος στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι εκείνος έχει την υποχρέωση να διατηρεί τις παιδικές χαρές καθαρές και ασφαλείς για τα παιδιά, δεν έχει όμως τη δυνατότητα της φύλαξης. «Με τη βοήθεια σας θα μπορέσουν οι παιδικές χαρές να διατηρηθούν και να συνεχίσουν να είναι χώροι ανεμελιάς και δημιουργικής εκτόνωσης για τα παιδιά της πόλης».

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τρεις από τις νέες παιδικές χαρές στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και ΣαμοθράκηςΛαμίας και ΉραςΛήμνου και Γ’ Ιεραρχών.

Kωνσταντινουπόλεως και Σαμοθράκης:

Κωνσταντινουπολεως (1)

Λαμίας και Ήρας:

Λαμιας κ Ηρας

Λήμνου και Γ’ Ιεραρχών:

Λημνου και Γ Ιεραρχων

Πηγή: e-peiraias.gr