Διαδήλωση-φιάσκο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην είσοδο των εγκαταστάσεων της Oil One.

Γύρω στα 150 άτομα παρευρέθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου, Χρήστου Βρεττάκου, με σκοπό την διαμαρτυρία-απομάκρυνση της ρυπογόνος εταιρείας. Πλήρης αποτυχία καθώς μιλάμε για μια πόλη 100.000 κατοίκων. Αυτά θα βλέπει ο Μελισσανίδης και θα τρίβει τα χέρια του.

Φυσικά να πούμε ότι ευθύνη για την αποτυχία της διαδήλωσης έχει και ο Δήμαρχος καθώς η ενημέρωση ήταν ελλιπής. Μια διαδήλωση, κάτι που ξέρει και ο ίδιος καλά, χρειάζεται οργάνωση, φυλλάδιο πόρτα πόρτα, ντουντούκα, ενημέρωση σωματείων, φορέων, σχολείων κλπ.

Άφαντοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων με εξαίρεση Καμά-Τσιρίδη

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία Δημοτικών Συμβούλων και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων. Με εξαίρεση τον Παντελή Καμά και τον Συνδυασμό του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, και τον Γιώργο Τσιρίδη, έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι, Παναγιώτης Διαλινάκης, Βάνα Δατσέρη, Ελένη Δαβγιώτη-Ρούκουνα, Γιώργος Καλαμαράς και Φίλιππος Καμπούρης.

Τραγικά πράγματα για ανθρώπους που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τους πολίτες.

Από Βουλευτές ήταν οι του ΣΥΡΙΖΑ και η Φωτεινή Μπακαδήμα του ΜεΡΑ25…Στους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μάλλον δεν μυρίζει και δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να συμπαρασταθούν στους αγώνες των κατοίκων.

Πηγή: e-peiraias.gr