Ερωτηματικά έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες τα έργα που πραγματοποιούνται στον μόλο του Κερατσινίου (πίσω από την ΔΕΗ).

Φυσικά τα έργα δεν φαίνονται με γυμνό μάτι παρά μονάχα αν πας στο σημείο πάνω από τη Νάφθα. Εκεί λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα το μπάζωμα του Λιμανιού καθώς και τα χώματα εντός της θάλασσας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται η Cosco έχει ξεκινήσει να φτιάχνει εκεί την 4η προβλήτα μετά τις αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει για την κατασκευή της μπροστά από το Σούπερ Μαρκετ του Σκλαβενίτη.

Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τον Δήμαρχο, την Δημοτική Αρχή και γενικά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να μας απαντήσει ποια έργα εκτελούνται στον συγκεκριμένο χώρο και αν είναι ενήμεροι.

Εντύπωση όμως μας κάνει ότι δεν υπάρχουν και αντιδράσεις από άλλες συλλογικότητες του Πειραιά, όπως αναλόγως έγινε στην Πειραϊκή.

Ένα πάντως είναι το σίγουρο. Είτε πάρουμε απάντηση είτε όχι εμείς θα ερευνήσουμε εις βάθος το θέμα, όχι για προσωπική μας ευχαρίστηση αλλά γιατί οι κάτοικοι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει και να μην παίζονται παιχνίδια στις πλάτες τους.

Πηγή: e-peiraias.gr