Ανάστατη είναι η σχολική κοινότητα στο Κερατσίνι, μετά την απίστευτη επίθεση που έγινε το πρωί στο 1ο Λύκειο από αγνώστους, οι οποίοι έριξαν στο προαύλιο μασούρια δυναμίτη.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πανικός, το σχολείο εκκενώθηκε, ενώ η καθαρίστρια που πήγε να προστατεύσει τους μαθητές υπέστη ισχυρό σοκ και λιποθύμησε, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου και του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

έκρηξη σε λύκειο στο Κερατσίνι

Σοκαρίσμενη η καθαρίστρια του σχολείου που λιποθύμησε μετά την έκρηξη.

Αυτή ήταν η τελευταία και η πιο επικίνδυνη επίθεση που δέχθηκε ποτέ το 1ο Λύκειο στο Κερατσίνι από νεαρούς που έχουν βρει παιχνίδι να ρίχνουν καθημερινά, διάφορα αντικείμενα στα τζάμια του σχολείου, από τη διπλανή ταράτσα του ΕΠΑΛ.

Το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη έπεσε ανάμεσα στα δύο σχολεία. Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί οι προσπαθούν να εντοπίσουν το δράστη.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι ανάσταση και ζητούν να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την καθημερινή παραβατική συμπεριφορά από άτομα που κινούνται στον χώρο του ΕΠΑΛ Κερατσινίου.

Πηγή: e-peiraias.gr