Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στο Κερατσίνι και στην Ελλάδα του 2021.

Έλληνας πολίτης, ο κύριος Μίλτος, έμενε επί 9 χρόνια σε σπηλιά στην Αμφιάλη. Με παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Ο Κρητικός», Δημήτρη Καρκανοραχάκη, αλλά και την βοήθεια της Υπουργού Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, καταφέρανε και του βγάλανε ΑΜΚΑ, ταυτότητα και πλέον θα πάρει την σύνταξη πρόνοιας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Καρκανοραχάκης «Ευχαριστώ την Δομνα Μιχαηλίδου, Υπουργό εργασίας και πρόνοιας που έκανε αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ κ πολλα χρόνια».

Στην ερώτηση πολιτών για το αν έχουν βοηθήσει σούπερ μάρκετ ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης τόνισε «ΌΧΙ. Απο τις μεγάλες αλυσίδες καμία. Ευχαριστώ τα μικρά σούπερ μάρκετ ‘ΟΚ’ που μου έστειλαν παλι δύο παλέτες τρόφιμα».

Τέλος για το αν τον έχουν βοηθήσει Δήμαρχοι ή υποψήφιοι Δήμαρχοι «Από υποψήφιους Δημάρχους και νυν Δημάρχους ο μοναδικός που βοηθαει έμπρακτα είναι ο παιδικός μου φίλος Παντελης Καμάς και τον ξάδελφό μου Δημήτρη Ανθουσης. Τους ευχαριστώ. Επίσης ευχαριστώ πολύ και τους απλούς ανθρώπους που με βοηθανε να συνεχίσω με 1200 δωρεάν μερίδες την ήμερα σε φτωχες οικογένειες».

Πηγή: e-peiraias.gr