Απαντώντας  σε ερώτηση που του έγινε στο Action24 από τον Γιάννη Πολίτη για την οικονομία, ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε πως ¨θα πρέπει και ευελπιστεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην επιδείξουν συμπεριφορά ανάλογης των κομμάτων της αντιπολίτευσης το 2011, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά τα «Ζάππεια» και τους «άλλους δρόμους» που υποστήριζε τότε η ΝΔ ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν αρκεί όλη η εκπομπή για να πεί όλα όσα έκανε¨. Ενώ υποστήριξε πως το προσεχές διάστημα ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολο από το 2011 από οικονομικής άποψης.

Για το Κίνημα Αλλαγής ανέφερε ότι δεν είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας και αυτό αποδεικνύεται και με την συνεργασία με την ΝΔ για το καλό της χώρας αλλά και με την υπερψήφιση νομοσχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ όταν την ίδια στιγμή ο Καμένος απαξίωνε τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με γελάκια.

Κλείνοντας είπε ότι φυσικά και το ΚΙΝΑΛ θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με οποιοδήποτε κόμμα αφού αποδεχτεί τον προγραμματικό σχεδιασμό του κινήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ καίγεται για να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Πηγή: e-peiraias.gr