Στο «Κατράκειο» οι συναυλιακές και θεατρικές παραστάσεις συνεχίζουν με ξεχωριστή επιτυχία.

Ο κύκλος λειτουργίας του, ξεκίνησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ακολούθησε ο Γιάννης Χαρούλης επί τρεις συνεχόμενες ημέρες και συνεχίστηκε με τον Σωκράτη Μάλαμα, (δύο ημέρες) με κοινό χαρακτηριστικό στοιχείο των τριών αυτών συναυλιών, ότι τα εισιτήρια είχαν προπωληθεί δέκα μέρες πριν.

Επίσης, sold out ήταν οι παραστάσεις του hip hop (Βέβηλος και Anser) και η stand up comedy της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου.

Η συνέχεια όμως είναι εξίσου παραγωγική και ελκυστική αφού οι συντελεστές των θεατρικών και συναυλιακών παραστάσεων που θα ακολουθήσουν συγκαταλέγονται στους καλλιτέχνες της «πρώτης γραμμής», δηλαδή ακολουθούνται από μεγάλο κοινό.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Γιάννης Πλούταρχος (14 Ιουλίου), η Καίτη Γαρμπή (19 Ιουλίου) η θεατρική ομάδα της παράστασης «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», (15 Ιουλίου), το Εθνικό Θέατρο στις 27 Αυγούστου και στις 22 Σεπτεμβρίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις 28 Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, η Τάνια Τσανακλίδου και η Λίνα Νικολακοπούλου, το δημοφιλές μουσικό συγκρότημα VILLAGERS OF IOANNINA CITY, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η θεατρική παράσταση ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Η ΕΝ ΤΑΥΡΟΙΣ και άλλοι, τα ονόματα των οποίων, θα μπορείτε να δείτε στις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης «Η επιλογή του «Κατράκειου» από το σύνολο αυτών των καλλιτεχνών, μου επιτρέπει να πω, ότι, ΝΑΙ, το πολιτιστικό και ψυχαγωγικό αυτό στολίδι που είναι κτήμα όλων των δημοτών της πόλης, συνεισφέρει στην τρέχουσα περίοδο, εκτός των άλλων και στην αποφόρτιση της ψυχολογικής πίεσης που ασκούν επάνω μας οι παρενέργειες της πανδημίας, η οποία, οφείλω να υπενθυμίσω, δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο της.
Δυστυχώς, είναι «δίπλα μας» και «ανάμεσα μας» και φυσικά οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και εφόσον δεν έχουμε εμβολιαστεί να σπεύσουμε να το κάνουμε.

Πηγή: e-peiraias.gr