Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του κινήματος αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα, μίλησε για την παρενόχληση που υπέστη από στέλεχος κόμματος μέσα σε ασανσέρ.

Μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, μεγάλος αριθμός γυναικών έχουν μοιραστεί με τη σειρά τους τις δικές τους ιστορίες, πρόσφατες και μη.

Σε εμφάνισή της στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, η Ζέφη Δημαδάμα δήλωσε,

«Είχα μιλήσει για την εμπειρία μου (…) Υπήρξε μια προσπάθεια μέσα σε ασανσέρ “ένδειξη συμπάθειας” όπως ονομάστηκε, από κάποιον κύριο, στέλεχος ευρύτερα της προοδευτικής παράταξης. Έφυγα σοκαρισμένη γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο είπα»

«Πριν από πολλά χρόνια έγινε. 20 χρόνια πριν… Ήταν προσπάθεια που είχε γίνε τότε και εμένα με σόκαρε σε πρώτη φάση, ήταν τα πρώτα βήματά μου και με έκανε μάλιστα να σκεφθώ την αποχώρηση από το χώρο της πολιτικής. Ευτυχώς δεν αποχώρησα».

Έπειτα διευκρίνισε ότι το πρόσωπο δεν είναι ενεργό στην πολιτική σήμερα. 

«όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα επεξεργαστεί κάνεις για να πάει παρακάτω. Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και ποτέ παρά μόνο στην οικογένειά μου και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά». 

«Πολλές γυναίκες έρχονται μιλούν σε εμάς σε ευρύτερα εργασιακό χώρο και έχουμε βοηθήσει γυναίκες που χρειάζονται νομικό σύμβουλο για να καταγγείλουν αυτά που έχουν πει», ανέφερε. «Πρέπει να ανοίξουν στόματα με βάση την εμπειρία μας και την προσπάθεια που κάνουμε… Όχι σημαίνει όχι. (…)Δε θέλουμε να διαφεντεύουμε τους άνδρες» προσέθεσε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: e-peiraias.gr