Σκληρή κόντρα έχει ανοίξει με αφορμή τα οικονομικά του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Παντελής Καμάς κατηγορεί τον Δήμαρχο για κακή διαχείριση των χρημάτων με τον Δήμαρχο να απαντάει σε υψηλούς τόνους.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο κύριος Παντελής Καμάς είχε ασκήσει κριτική στον Δήμαρχο για τον δανεισμό του δήμου, ύψους 3 εκατομμυρίων, για να αντικαταστήσει τον οδοφωτισμό. Μάλιστα ο κύριος ανέφερε τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση του κυρίου Βρεττάκου.

Ο Δήμαρχος σ’ ένα από τα κλασσικά του παραληρήματα εξαπέλυσε επίθεση κατά  Καμά και Διαλινάκη για….προεκλογική του δήλωση. Ο κύριος Βρεττάκος ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως εκείνος εκφράζει το μέλλον της πόλης και ο κύριος Καμάς και ο κύριος Διαλινάκης το παρελθόν. Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει την ανακοίνωση του Δημάρχου εδώ.

Εμείς πάντως το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ο κύριος Βρεττάκος πρέπει να απαντήσει για το πως από 17 εκατομμύρια ταμείο φτάσαμε να παράγουμε ελλείμματα. 7 χρόνια δήμαρχος έχει την αποκλειστική ευθύνη. Α και φυσικά να μας πει πως θα ξεχρεώσει ή αν θα συνεχίσει την πολιτική των ελλειμμάτων και των χρεών.

Πηγή: e-peiraias.gr