Κοινή δήλωση πριν από λίγο των υποψήφιων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Παντελή Καμά και Βάνας Δατσέρη κατά του Χρήστου Βρεττάκου για τον εσωτερικό οργανισμό που θέλει να περάσει.

Όπως τονίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους «Χαιρετίζουμε την ακύρωση της Συνεδρίαση τους Δημοτικού Συμβουλίου, που θα είχε ως θέμα, την Επικύρωση, ενός ρουσφετολογικού, αναξιοκρατικού , ανορθολογικού Οργανισμού» ενώ συνεχίζουν καλώντας τον Δήμαρχο να κάνει ουσιαστική διαβούλυση.

Ακολουθεί η κοινή δήλωση Παντελή Καμά και Βάνας Δατσέρη:

Ο κύριος Βρεττάκος, σήμερα, υπό την πίεση, του Συλλόγου των Εργαζομένων, και των Παρατάξεων  της Αντιπολίτευσης, αναγκάστηκε να αναβάλλει τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την Επικύρωση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Χαιρετίζουμε την ακύρωση της Συνεδρίαση τους Δημοτικού Συμβουλίου, που θα είχε ως θέμα, την Επικύρωση, ενός ρουσφετολογικού, αναξιοκρατικού , ανορθολογικού Οργανισμού. Ενός Οργανισμού που επικύρωνε τις συνθήκες εργασιακής γαλέρας για δεκάδες εργαζόμενους, συμβασιούχους,  του Δήμου μας. 

Καλούμε το Δήμαρχο κύριο Χρήστο Βρεττάκο, έστω και την ύστατη στιγμή, να κάνει ουσιαστική διαβούλευση, για να αποκτήσει ο Δήμος μας, έναν σύγχρονο Οργανισμό, που να απαντάει με αξιοκρατία στις ανάγκες του μέλλοντος. 

Για τους Συνδυασμούς

Κερατσίνι – Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ          ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 

                                                                           ΔΑΤΣΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Παντελής Καμάς

Πηγή: e-peiraias.gr