Σε ανασχηματισμό φαίνεται να προχωράει το επόμενο διάστημα σύμφωνα με φήμες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο ανασχηματισμός, αν γίνει, θα αφορά σε ένα βαθμό και τον ιδεολογικό προσανατολισμό που θέλει να δώσει ο πρωθυπουργός. Πιο δεξιά ή κέντρο;
Είναι γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολλές φορές φροντίζει να εκπλήσσει ακόμη και τους πιο στενούς συνεργάτες του, πράγμα που καθιστά δύσκολο για κάποιον να προβλέψει εάν ο ανασχηματισμός θα αφορά δομικό ανασχήματισμο ή θα πρόκειται για στοχευμένες μικρές αλλαγές σε στελέχη, τα οποία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο βασικοί υπουργοί να αλλάξουν απλά χαρτοφυλάκιο, προκειμένου να μην μείνει κάποιος εξ αυτών δυσσαρεστημένος και προκληθούν τριβές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, διέψευσε πριν λίγες ημέρες ότι επίκειται ανασχηματισμός. Συγκεκριμένα είπε πως «Δεν χρειάζεται να μιλάμε για τέτοιου είδους αλλαγές που δεν έχουν εμβληματικά χαρακτηριστικά». Ο ίδιος επίσης διέψευσε και το ενδεχόμενο εκλογών, αναφέροντας ότι αυτές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Σίγουρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Πηγή: e-peiraias.gr