Βίντεο που απεικονίζει κάποια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) να πετούν πάνω αμερικανικά πολεμικά πλοία στην Καλιφόρνια έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για διαρροή από το Πεντάγωνο το οποίο έχει επιβεβαιώσει ότι το βίντεο είναι πραγματικό και απεικονίζει έξι άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που καταδιώκουν μάλιστα τέσσερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2019 στα ανοιχτά της Καλιφόρνια.

Μία από τις επίμαχες φωτογραφίες δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ οι πλέον δύσπιστοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι πρόκειται για drones ή μπαλόνια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από μέλη του προσωπικού και όχι από ερασιτέχνες που προσπαθούν με το φακό τους να αποτυπώσουν UFO.

H αρμόδια υπηρεσία στο Γραφείο Πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που ασχολείται με την «τυποποίηση, την συλλογή και την αναφορά» ανεξήγητων εναέριων οχημάτων θα παρουσιάσει τις εικόνες ως αποδεικτικά στοιχεία τον ερχόμενο Ιούνιο στο Κογκρέσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: e-peiraias.gr