Μια ξεχωριστή αθλητική δράση πραγματοποιήθηκε χθες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την οποία διοργάνωσαν ο  Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με το «Τζάμπολ Αγάπης».

Η δράση είχε τίτλο: «Με μία μπάλα του μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά!». Μικροί και μεγάλοι καταργώντας κάθε διαφορετικότητα, έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης», ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να  συνεισφέρουν με όποιο ποσό επιθυμούσαν στο έργο του.

Οι συμμετέχοντες  κέρδισαν  επίσης καλαθοσφαιρικά δώρα, τα οποία  προσέφεραν οι ομάδες μπάσκετ της Α1 του Ελληνικού Πρωταθλήματος και ο ΕΣΑΚΕ!

Στην αθλητική αυτή δράση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας κ. Παναγιώτης Φασούλας, καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά.

Να σημειωθεί, ότι την επόμενη σχολική περίοδο, ο Ο.Π.Α.Ν.  και το «Τζάμπολ Αγάπης», θα πραγματοποιήσουν το αθλητικό καλαθοσφαιρικό πρόγραμμα «Μπασκετικός Αδερφός» για όλες τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής του Δήμου Πειραιά.  

Πηγή: e-peiraias.gr