Τη Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε, στις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στη Νίκαια και τον Πειραιά, μέσα σε γιορτινό και εγκάρδιο περιβάλλον, παρά τις φετινές δύσκολες συνθήκες, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2021.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και CEO ΙNTERNATIONAL ACTION ART, κος Ιωάννης Μαρωνίτης, έδωσε το παρών και μαζί με τα στελέχη, τους διευθυντές και τους ωφελούμενους αντάλλαξαν ευχές για Καλή Χρονιά.

O Πρόεδρος, κ. Μαρωνίτης, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και περισσότερη αλληλεγγύη, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους ωφελούμενους και το προσωπικό για την υπευθυνότητα που έχουν δείξει καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας απέναντι στα μέτρα προστασίας, την ευθύνη και τα ταχύτατα αντανακλαστικά, παρά τις απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες.

Επίσης, πραγματοποίησε και μία σύντομη αναδρομή στις δράσεις του έτους που πέρασε, που παρά την πανδημία σηματοδοτούν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στον κοινωνικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό τομέα, που από την αρχή της ίδρυσής του υπηρετεί ο Όμιλος.

Ιδιαίτερα η υλοποίηση και λειτουργία του νέου 6όροφου κτιρίου στα Καμίνια με σκοπό περισσότεροι άποροι και άστεγοι συνάνθρωποί μας να βρίσκουν καθημερινά φροντίδα και φαγητό, αλλά και να επανεντάσσονται στην αγορά εργασίας, αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο ζωής για το οποίο ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι. Στόχος το 2021 η βελτίωση των υπηρεσιών και η τελειοποίηση του νέου κτιρίου.

Όπως πάντα, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες που αφορούν στη μη διασπορά της νόσου Covid19

Πηγή: e-peiraias.gr