Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενισχύουν και αυτό το Πάσχα το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά. Το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς παρέδωσε επιταγή στον Μητροπολίτη Σεραφείμ που εξήρε την κοινωνική προσφορά του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.

Πρωταθλητής στα γήπεδα, πρωταθλητής και στο κοινωνικό έργο ο Ολυμπιακός, έτοιμος να ενισχύσει τους αδύναμους και να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

« To βασικό στοιχείο του Ολυμπιακού και του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το αδιαπτώτως παρών, είναι συνεχώς και μονίμως παρόντες στα δρώμενα της ζωής μας και ιδιαίτερα εδώ στην πόλη του Πειραιά. Και ενισχύουν και βοηθούν και προσφέρουν χωρίς καμία φειδώ.»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Μητρόπολης Πειραιώς και παρέδωσε επιταγή με μεγάλο ποσό στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για την ενίσχυση του δύσκολου έργου της εκκλησίας.

«Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκης ένα μεγάλο κομμάτι από τη στάση της ζωής του ακούει στη λέξη προσφορά, με ταπεινότητα και συνεχώς βρίσκεται δίπλα σε αυτόν που τον έχει ανάγκη. Σε αυτό τον δρόμο έχει κατευθύνει όλα αυτά τα χρόνια και τον Ολυμπιακό.»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ βρίσκονται στο πλευρό όλων όσων χρειάζονται βοήθεια και αυτές τις άγιες μέρες, συνεχίζοντας αδιαλείπτως το κοινωνικό τους έργο.

Πηγή: e-peiraias.gr