Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, με την Αγγελική Νικολούλη να βρίσκει μια γυναίκα που αγνοούνταν για 10 ολόκληρα χρόνια.

Πρόκειται για τη Χριστίνα-Τίνα Ζώτο που χάθηκε από το Αιγάλεω το 2011 σε ηλικία 33 χρόνων. Οι γονείς της που ανέλαβαν να μεγαλώσουν το παιδί της, την έψαχναν σε όλη τη χώρα, ακόμα και στους νεκρούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η κακοποίηση που είχε υποστεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, φαίνεται πως ήταν η αιτία που την έκανε να ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω της και να χαθεί από προσώπου γης. Η άτυχη γυναίκα τελικά εντοπίστηκε να μένει εκτός Αθηνών με το σύντροφό της, τον οποίο επίσης δε μπορούσαν να εντοπίσουν οι συγγενείς της.

Νωρίτερα η μητέρα της αγνοούμενης είπε συγκινημένη στην κάμερα του «Τούνελ»:

«Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη. Περιμένω κάθε βράδυ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Παντρεύτηκε στα 17 της χρόνια. Πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της. Έκανε δύο παιδιά, το ένα είναι σήμερα 21 χρόνων. Εγώ το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλο το έδωσαν για υιοθεσία. Ενώ ήταν σε διάσταση, γνώρισε κάποιον στη δουλειά της με τον οποίο έκαναν σχέση και έμεναν μαζί. Ο άντρας της το γνώριζε. Φοβόμαστε για το χειρότερο».

«Όλη την Ελλάδα ψάξαμε. Και που δεν έχουμε πάει… Πριν χαθεί έμενε στην Καλλιθέα με τον νέο της σύντροφο, που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Ψάξαμε παντού για να τον βρούμε, αλλά κανένας δεν ήξερε τίποτα. Ο σύζυγός της γνώριζε που έμενε η Τίνα και με ποιον. Όταν χάθηκε μας ρωτούσε μόνο για το παιδί και όχι για τη γυναίκα του», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κόρης μου το παιδί της ήταν στο σχολείο. Το έφερα σπίτι μας και το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν ούτε δέκα χρόνων όταν χάθηκε η μητέρα του… Με ανησυχεί γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Ποια μάνα δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της;», αναρωτιόταν η τραγική μητέρα της αγνοούμενης Χριστίνας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεοπτικό συνεργείο πήγε στο σπίτι των γονέων της αγνοούμενης γυναίκας προκειμένου να τους ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα.

«Είναι σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Παρόλο που είμαι 68 χρόνων, νιώθω και πάλι σαν 18. Μας αρκεί που μάθαμε ότι είναι καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Νικολούλη εσάς και τους συνεργάτες σας για ότι κάνετε και για το έργο σας», είπε ο πατέρας της.

Η μητέρα της συγκινημένη αναφέρθηκε στην ώρα που θα την αντικρίσει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία πόνου, θλίψης και αγωνίας. Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τότε βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και ζούσε με τον σύντροφό της.

Η αγνοούμενη μητέρα στον αέρα της εκπομπής είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το γιο της, σε ένα στιγμιότυπο που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης.

Πηγή: e-peiraias.gr