Σοκ προκαλεί το βίντεο με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Πόρτο, Νανού, στην αναμέτρηση της ομάδας με τη Μπελενένσες, μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Κρίτιτσκιουκ (85′).

Ο δεξιός μπακ των «δράκων» παρέμεινε αναίσθητος για 15 λεπτά,με όλο το γήπεδο «παγωμένο » και τους παίκτες να ζητούν άμεση ιατρική παρέμβαση.

Μετά από λίγα λεπτά, ο Νανού, μπήκε προσεκτικά σε φορείο, δείχνοντας να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, και διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Λισσαβόνας για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πορτογαλικής ομάδας ο παίκτης υπέστη εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού και θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

«Ο Νανού έχει εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, με απώλεια μνήμης. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάστασή του, έχει συνείδηση και έχει ήδη προσανατολιστεί στο χρόνο και στο χώρο. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο S. Francisco Xavier δεν έδειξαν αλλαγές στην κλινική σοβαρότητα. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο», ανέφερε η ανακοίνωση των «δράκων».

Πηγή: e-peiraias.gr