Χριστουγεννιάτικο κλίμα και άρωμα Χριστουγέννων θέλησε να δώσει ο Δήμος Σαλαμίνας στην πόλη και τις κοινότητες.

Στη Σαλαμίνα αυτά τα Χριστούγεννα το σύνθημα είναι «Η Σαλαμίνα που μας αξίζει».  Η Δημοτική Αρχή «φώτισε» όλο το νησί, προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους μία εορταστική ατμόσφαιρα, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους χαρά, ζεστασιά, ομορφιά και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Παναγόπουλου,  εκατοντάδες λαμπερά στοιχεία και γιορτινά διακοσμητικά φωτιστικά ξεκίνησαν να ανάβουν σταδιακά στο νησί.

Στη λεωφόρο Φανερωμένης, που για πρώτη φορά στολίστηκε φέτος (είναι ο εμπορικός κεντρικός δρόμος της Σαλαμίνας) τοποθετήθηκαν χρωματιστές ομπρέλες που δίνουν λάμψη.

Στη πλατεία Ηρώων βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ έχει στολιστεί και ένα μεγάλο δέντρο.

Η κοινότητα των Αμπελακίων, όπως γράψαμε και χθες, έχει την δική της τιμητική, μ έναν υπέροχο στολισμό.

Κοντά στο Δημαρχείο της πόλης έχει στολιστεί ένας τεράστιος πλάτανος.

Ο Δήμαρχος, Γιώργος Παναγόπουλος, μέσα από το e-peiraias.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα εν όψει τον εορτών:

Εύχομαι το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού να αποτελέσει, σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας συγκυρία, φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας για το Νέο Έτος που ανατέλλει. Το 2021 όλοι μαζί, ας προχωρήσουμε με πίστη στις δυνατότητες μας για να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο ανθρώπινη. Το φως θα βρίσκει πάντα το δρόμο, αυτή η Σαλαμίνα μας αξίζει!

Πηγή: e-peiraias.gr