Πρόταση στον Νίκο Γκάλη να γίνει Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ εφόσον εκλεγεί έκανε ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του Ελληνικού Μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Θρύλος του Ελληνικού Μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, απαντώντας πως αποδέχεται την πρόταση τονίζοντας «η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

Η δήλωση του Νίκου Γκάλη:

Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ.

Πηγή: e-peiraias.gr