Πάει λίγος καιρός που έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος του ΒΕΠ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά) και κάποιοι βιάστηκαν να τορπιλίσουν το κλίμα ενότητας που επικρατεί εδώ και χρόνια. Eνότητα που δημιούργησε με πολύ κόπο και πολλή δουλειά ο Ανδριανός Μιχάλαρος.

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος παρά το ότι είχε βγει με 70% στις τελευταίες εκλογές και θα μπορούσε να κάνει «ότι ήθελε» το παράβλεψε και για την ενότητα αλλά και γιατί πίστευε ότι όλοι είναι χρήσιμοι, όπου και αν ανήκουν, αντί να δώσει την θέση του Β Αντιπροέδρου στην αντιπολίτευση ως όριζε ο νόμος, εκείνος τους έδωσε την θέση του Α Αντιπροέδρου ενώ ταυτόχρονα έδωσε μια ακόμη θέση στη Διοικητική Επιτροπή στην αντιπολίτευση.

Λίγο διάστημα μετά τον θάνατό του η αντιπολίτευση με διαρροές επίσημες και ανεπίσημες προσπαθεί να τορπιλίσει την ενότητα του ΒΕΠ αλλά και προσβάλει την μνήμη του Ανδριανού Μιχάλαρου.

Η πρώτη προσπάθεια τορπίλισης έγινε από τον κύριο Κωνσταντόπουλο με διαρροή του σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ενώ η δεύτερη έγινε μέσω επιστολής του κυρίου Κωνσταντόπουλου προς τον Άδωνι Γεωργιάδη. Στην εν λόγω επιστολή  κάνει λόγο για φωτογραφική διάταξη στο θέμα της διαδιδικασίας της διαδοχής, ενώ τονίζει ότι προκύπτει μείζον πολιτικό ζήτημα. Ταυτόχρονα παρουσιάζει ότι στηρίχθηκε στις εκλογές του επιμελητηρίου από το κόμμα της ΝΔ πράγμα που δεν ισχύει, καθώς είναι γνωστό τις πάσι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει ότι δεν θα ανακατευτεί στις εκλογές των Επιμελητηρίων.

Μ αυτές τις πρακτικές ο κύριος Κωνσταντόπουλος όχι απλά τορπιλίζει την ενότητα του ΒΕΠ, ενός επιμελητηρίου με σπουδαία δράση, αλλά κυρίως προσβάλλει την μνήμη του εκλειπόντως προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου.

Καλή είναι η καρεκλολαγνία αλλά αρκεί να σεβόμαστε τους νόμους αλλά κυρίως να τιμούμε την μνήμη ανθρώπων που μας φέρθηκαν υποδειγματικά

Πηγή: e-peiraias.gr