Δριμεία επίθεση κατά του Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου, εξαπέλυσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, για τις αιχμές του πρώτου για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

Όπως τόνισε ο κύριος Ραγκούσης «η εποχή υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η εποχή της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κυρία Ξενογιαννακοπούλου η οποία δήλωσε πως «Οι εκάστοτε γραμματείς του κόμματος δεν είχαν καμία ευθύνη ή γνώση για την διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ».

Αυτό έρχεται να προστεθεί στην έντονη συζήτηση το τελευταίο διάστημα για τα οικονομικά των κομμάτων.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

Η «εποχή υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ» στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η εποχή της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού βουλευτή του ΚινΑλ.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, τον κ. Παπανδρέου διασύρει ο κ. Κεγκέρογλου κι επομένως αυτός οφείλει να του απαντήσει.

Οι εκάστοτε γραμματείς του κόμματος – όπως τον ανάγκασε να παραδεχτεί εχθές η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – δεν είχαν καμία ευθύνη ή γνώση για την διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός πως ούτε καν ως μάρτυρες δεν κληθήκαμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα, στην υπόθεση της δίωξης των αρμοδίων για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Και αυτές τις αλήθειες τις γνωρίζει πολύ καλά ο συνειδητός συκοφάντης κ. Κεγκέρογλου.

Πηγή: e-peiraias.gr