Εσωκομματικές διαμάχες προκύπτουν για τη Νέα Δημοκρατία στη Β Πειραιά, μετά την ανακοίνωση του Βουλευτή της ΝΔ στη περιοχή, Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Όπως αναφέρει στην αιχμηρή ανακοίνωσή του «Κάποιοι στην τοπική πολιτική σκηνή θεωρούν πως θα έχουν πάντοτε πολλές ευκαιρίες. Θεωρούν το μέγεθος τους μεγαλύτερο από το πραγματικό τους μπόι» και συνεχίζει σε ακόμα μια πιο επιθετικό τόνο κάνοντας λόγο για συμπράξεις στελεχών της ΝΔ με εχθρούς της «Πως ανεξέλεγκτα θα συμπεριφέρονται όπως οι ίδιοι νομίζουν, πως θα βοηθούνται αυτοδιοικητικά και προσωπικά (οικογενειακά), πως θα συμπράττουν με εχθρούς της ΝΔ και μετά δεν θα κρίνονται για αρνητικές στάσεις και συμπεριφορές.

Τέλος έκανε σαφές ότι δε θα ανεχθεί μικροπολιτικά παιχνίδια «Παρεμπιπτόντως, μια συγκεκριμένη πόλη της β Πειραιά από αυτές τις στάσεις και καταστάσεις υποφέρει ιδιαίτερα. Και διχάζεται εύκολα. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Νεότερα σύντομα. Έχοντας πραγματική ΔΥΝΑΜΗ στα χέρια μας και χωρίς εξαρτήσεις, δεν ανεχόμαστε μικροπολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος. Πάμε αλλιώς. Όσοι νομίζουν πως ζούμε ακόμα στο 80, το 90 ή το 2000 καλό είναι να δουν το ημερολόγιο τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Μαρκόπουλου:

Κάποιοι στην τοπική πολιτική σκηνή θεωρούν πως θα έχουν πάντοτε πολλές ευκαιρίες. Θεωρούν το μέγεθος τους μεγαλύτερο από το πραγματικό τους μπόι. Πως ανεξέλεγκτα θα συμπεριφέρονται όπως οι ίδιοι νομίζουν, πως θα βοηθούνται αυτοδιοικητικά και προσωπικά (οικογενειακά), πως θα συμπράττουν με εχθρούς της ΝΔ και μετά δεν θα κρίνονται για αρνητικές στάσεις και συμπεριφορές. Λάθος μεγάλο. Και όσοι διεκδικούμε σταυρό κρίνουμε. Δεν κρινόμαστε μόνο. Κι ενίοτε κάποιους ευεργετημένους – αχάριστους φίλους/ φίλες εμείς πλέον θα τους απορρίπτουμε. Περισσότερα στο κοντινό μέλλον. Παρεμπιπτόντως, μια συγκεκριμένη πόλη της β Πειραιά από αυτές τις στάσεις και καταστάσεις υποφέρει ιδιαίτερα. Και διχάζεται εύκολα. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Νεότερα σύντομα. Έχοντας πραγματική ΔΥΝΑΜΗ στα χέρια μας και χωρίς εξαρτήσεις, δεν ανεχόμαστε μικροπολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος. Πάμε αλλιώς. Όσοι νομίζουν πως ζούμε ακόμα στο 80, το 90 ή το 2000 καλό είναι να δουν το ημερολόγιο τους.

Πηγή: e-peiraias.gr