Την Πέμπτη 13/1 , η Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Κο Ηλία Πετρόπουλο. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της έλλειψης προσωπικού και γενικότερα επαρκών πόρων.

Έπειτα, επισκέφθηκαν και το κτήριο Marshall, όπου συζήτησαν για το σημαντικό έργο που παράγει και τη βοήθεια που δίνει με τη νοσηλεία των κατοίκων.

Τέλος, η Βουλευτής συναντήθηκε και με την Πρόεδρο των Εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού Κα Βούλα Γεωργάκη, όπου έγινε εκτενής αναφορά για τα μείζονα ζητήματα και θέματα που καλούνται σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής των υγειονομικών υπηρεσιών, ειδικά στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε με την εξέλιξη της πανδημίας του Covid-19.

Η Βουλευτής, από την πλευρά της,  δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα και στο Νοσοκομείο και στους εργαζόμενους, ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους χωρίς κωλύματα και δυσκολίες.

Πηγή: e-peiraias.gr