Η σούπερ σταρ του σφουγγαρίσματος είναι εδώ. Η αγαπημένη σφουγγαριστρα SUPERSOFI με τις εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, κατακτά και την Ελλάδα. Το καλύτερο σύστημα σφουγγαρίσματος και καθαριότητας στον κόσμο με τον περιστρεφόμενο κάδο και την σπαστή κεφαλή 360˚ μοιρών δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον κουβά, το κοντάρι σφουγγαρίσματος και 2 κεφαλές μικροϊνών.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Το καλύτερο σύστημα σφουγγαρίσματος για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι!

☑Το καλύτερο σύστημα σφουγγαρίσματος για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι!
☑Αποτελείται από μια σφουγγαριστρα και 2 κεφαλές μικροϊνών (1 + 1 ανταλλακτικό) που περιστρέφεται και ένα πλαστικό κουβά με κάδο για το ξέπλυμα και το στράγγισμα.
☑Διαθέτει μηχανισμό φυγόκεντρης περιστροφής 360 μοιρών μέσα στον κάδο και στραγγίζει χωρίς να κρατά περιττά νερά.
☑Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σπαστή κεφαλή της φτάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, ενώ αποτελείται από κορδόνια μικροΐνων που σφουγγαρίζουν άριστα κάθε τύπο πατώματος, χωρίς να γδέρνει ή να αφήνει ίχνη και λεκέδες.
☑Στον κάδο για το στράγγισμα τοποθετείτε τη Επιπεδη σφουγγαριστρα και πιέζετε ελαφρά προς τα κάτω. με αυτό τον τρόπο περιστρέφεται και στραγγίζει, απομακρύνοντας τα περιττά νερά.
☑Ο κουβάς είναι κατασκευασμένος από ειδικό ανθεκτικό πλαστικό, ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενώ διαθέτει λαβή για να τον μεταφέρετε εύκολα σε όλο το σπίτι κατά τη διάρκεια του σφουγγαρίσματος.
☑Το κοντάρι της σφουγγαρίστρας είναι από ανθεκτικό μέταλλο και έχει μήκος 110 εκατοστά (φτάνει τα 70 εκατοστά στο στύψιμο).
☑Η συσκευασία περιλαμβάνει τον κουβά, το κοντάρι σφουγγαρίσματος και 2 κεφαλές μικροϊνών.