Άμεση ήταν η απάντηση της Opinion Poll στον αναπληρωτή Γραμματέα Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ, Απόστολο Κρυωνίδη, τον οποίο στέλνει στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τον καλούν να «δηλώσει αυτός εγγράφως ότι δέχεται να δοθεί δημόσια η ηχογράφηση την οποία ασφαλώς και έχουμε και δεσμευόμαστε ότι αυτό θα γίνει πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις»

Η ανακοίνωση της Opinion Poll:

Ο κ. Α. ΚΡΥΩΝΙΔΗΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ OPINION POLL ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ κ. ΓΙΑΜΑΛΗ ΧΘΕΣ

Aφείστε μας να κάνουμε ανεπηρέαστοι την επιστημονική δουλειά μας! Κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει την OPINION POLL!

Χθες το βράδυ στην εκπομπή της κυρίας Γιάμαλη στο Κανάλι ΚΟΝΤΡΑ , λίγες ώρες μετά την απαράδεκτη, δυσφημιστική επίθεση που δεχτήκαμε ως Εταιρεία από « ανώνυμους φίλους της Φώφης Γεννηματά » με κείμενο που διανεμήθηκε στη συνέχεια από το « Γραφείο της Φώφης Γεννηματά» με emails, παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος της αθλιότητας και της επίθεσης κατά της OPINION POLL. Στην εκπομπή εμφανίστηκε κάποιος κύριος Κρυωνίδης Απόστολος , αναπληρωτής Γραμματέας Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ απ΄ότι μάθαμε, ο οποίος εντελώς καθαρά παραπληροφόρησε την κοινή γνώμη για τον τρόπο υλοποίησης της έρευνας, σημειώνοντας ότι στις ερωτήσεις που του έγιναν για τις εκλογές για τον νέο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο ερευνητής μας δεν ανέφερε … το όνομα της κ. Φώφης Γεννηματά! Λίγες ώρες πριν έλεγαν κάποιοι, ότι όσοι απαντούσαν Φώφη Γεννηματά πως περίπου προπηλακίζονταν!!! Προσπάθησε έτσι με παραπληροφόρηση και καθαρά συκοφαντικό τρόπο να στηρίξει την ανακοίνωση – ντροπή που είχε προηγηθεί περί στημένων δημοσκοπήσεων.Λέμε δημόσια στον κ. Α.Κρυωνίδη ότι ψεύδεται ασύστολα, παραπληροφορεί, Δεν δείχνει τον παραμικρό σεβασμό στην αλήθεια και συκοφαντεί την Εταιρεία μας για λόγους που αυτός και όσοι ενορχήστρωσαν την ανήθικη αυτή επίθεση γνωρίζουν. Με άνετο τρόπο μας κάλεσε να δώσουμε την ηχογράφηση της συνέντευξης – αν την έχουμε – για να φανεί ότι έχει δίκιο. Ήρθε τώρα η δική μας ώρα να τον καλέσουμε δημόσια να δηλώσει αυτός εγγράφως ότι δέχεται να δοθεί δημόσια η ηχογράφηση την οποία ασφαλώς και έχουμε και δεσμευόμαστε ότι αυτό θα γίνει πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις. Τότε θα φανεί η αλήθεια και θα καταλάβει οκ. Κρυωνίδης και οποιοσδήποτε άλλος, ότι δεν μπορεί κανένας να παίζει με με την σοβαρότητα και την αξιoπιστία της OPINION POLL. Προσφεύγουμε δε στην Δικαιοσύνη για να αποκαλυφτεί ο κοινός συκοφάντης. Με την ευκαιρία σημειώνουμε ότι μας προκαλεί εντύπωση συντονισμένη επίθεση κατά της OPINION POLL « φίλων της Φώφης Γεννηματά » χθες το απόγευμα , παρουσίας του κ. Α.Κρυωνίδη στην εκπομπή της κ. Γιάμαλη για να πει όσα είπε λίγες ώρες μετά και της εντελώς τυχαίας ανακοίνωσης σήμερα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που αναμασά όσα έχει ξαναπεί πριν μήνες χωρίς κανένα νόημα και αποδέκτη. Κατανοούμε ποιοι και σε συντονισμό μας στοχοποιούν.Τους λέμε για άλλη μια φορά: Δεν καταλαβαίνουμε από πιέσεις, εκβιασμούς, ούτε αυτολογοκρινόμαστε ότι και να κάνουν. Ας μας αφήσουν επιτέλους να κάνουμε την επιστημονική ερευνητική εργασία μας. Ας σταματήσουν την επιχείρηση συκοφάντησης της OPINION POLL . Ας το ξέρουν και μην κουράζονται. Δεν θα το καταφέρουν. Όπλο μας είναι η πολύχρονη εμπειρία μας, η ακρίβεια των μετρήσεων μας , η ποιότητα της επιστημονικής μας δουλειάς.

Πηγή: e-peiraias.gr