Με μεγάλη θλίψη και οδύνη,πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο ότι ο πρώην Βουλευτής Β’Πειραια με τη Νέα Δημοκρατία, Τάσος Νεράτζης,’έφυγε’απο κοντά από τη ζωή ,προδομένος από την καρδιά του.

Ο Τάσος Νεράτζης ήταν ένας έντιμος πολιτικός και είχε εκπροσωπήσει την ΝΔ επί δεκαετίες , σε μια δύσκολη Περιφέρει Ήταν δικηγόρος και τίμησε την περιφέρεια του και από την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής και από την θέση του Υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Πλήθος συνοδοιπόρων του αλλά και πολιτικών του «αντιπάλων» τον αποχαιρετούν.

Γιάννης Διαμαντίδης, πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β Πειραιά

Με μεγάλη θλίψη και οδύνη,πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι ο συνάδελφός μου στη Βουλή και στη Β’Πειραια, Τάσος Νεράτζης,’εφυγε’απο κοντά μας,προδομένος από την καρδιά του.

Με τον Τάσο,μας συνέδεαν πολλά πράγματα.Πρώτα από όλα είμασταν φίλοι.

Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι ότι όταν ο Τάσος ήταν φοιτητής, δούλευε στην λαχαναγορά,στο μαγαζί του πατέρα μου,ο οποίος τον είχε σαν παιδί του.

Ήταν άξιος πολιτικός,ΕΝΤΙΜΟΣ,και είχε εκπροσωπήσει την ΝΔ επι δεκαετίες ,στην πιο δύσκολη γι’αυτην περιοχή.

Αν και σε διαφορετικά κόμματα, ποτέ δεν υπήρξαμε αντίπαλοι.

Ο Τάσος ήταν άριστος δικηγόρος και τίμησε την περιφέρεια του και από την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής και από την θέση του Υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Αλλά ο Τάσος υπήρξε και ένας γνήσιος Μικρασιάτης με μεγάλους αγώνες για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Μικρασιατών από τους Τούρκους.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πολίτες της Β´Πειραιως’ που τον γνώρισαν και ανεξάρτητα τι πιστεύουν πολιτικά,αισθάνονται σήμερα λυπημένοι.

Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του συγγενείς και φίλους.

Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε.

Χρήστος Φωτίου, πρώην Βουλευτής Β Πειραιά

Πηγή: e-peiraias.gr