Την αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προκάλεσε η απόφαση για άνοιγμα των επιχειρήσεων την πρώτη Κυριακή του νέου χρόνου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Δεδομένου ότι πάγια θέση του Συλλόγου μας είναι η πλήρη διαφύλαξη της κυριακάτικης αργίας, θεωρούμε επαρκές το ισχύον πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων, σας προτείνουμε την μη λειτουργία των επιχειρήσεων την συγκεκριμένη Κυριακή».

Αναλυτικά αναφέρουν:

Θέμα: “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για το διάστημα από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021”.

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 83978/30.12.20 που Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με την οποία επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας (click away), την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021.

Δεδομένου ότι πάγια θέση του Συλλόγου μας είναι η πλήρη διαφύλαξη της κυριακάτικης αργίας, θεωρούμε επαρκές το ισχύον πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων, σας προτείνουμε την μη λειτουργία των επιχειρήσεων την συγκεκριμένη Κυριακή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Πηγή: e-peiraias.gr