Δώρα και χειροποίητες κατασκευές στα παιδιά που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας μοιράστηκαν από τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη και τον Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής, Κωνσταντίνο Μαραγκάκη.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε δηλώσεις του επεσήμανε:

«Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας σε αυτές τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας. Είναι πολλαπλά σημαντική η παρουσία μας εδώ, γιατί στηρίζουμε και στεκόμαστε με σεβασμό δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και γιατί πάντα επιθυμούμε να είμαστε δίπλα στα νοσηλευόμενα παιδιά προσφέροντάς τους χαρά, αγάπη, δώρα και ζεστά χαμόγελα στα πρόσωπά τους.»

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκαν στα νοσηλευόμενα παιδιά Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάρτες, βιβλία, δωράκια, μπισκότα και γλυκά, τα οποία έφτιαξαν
οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, καθώς και προϊόντα με ευγενική χορηγία από τις εταιρείες:

SMILE KIOSK – AΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗΣ, ΙΟΝ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑΣ, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Πηγή: e-peiraias.gr