Αποκάλυψη -ΣΟΚ από τον Παντελή Καμά στην συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλιου

Όπως ανέφερε ο κύριος Καμάς στο Δημοτικό Συμβούλιο, «από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου δεν υπάρχει κωδικός προμήθειας που να υπερβαίνει, όπως τον αποκάλεσε, τον μαγικό αριθμό των 24.800 ευρώ, σε σύνολο 900.000 ευρώ. Στα ποσά δεν συμπεριλαμβάνονται οι ανάγκες του Δήμου για τον Covid. Πρόκειται αμιγώς για ανάγκες του Δήμου».

Μιλάμε δλδ για εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις που δεν έχουν προηγούμενο. Είναι μεν νόμιμο , αλλά είναι άραγε ηθικό; Να υπενθυμίσουμε ότι την 1η τετραετία του Χρήστου Βρεττάκου, η αντιπολίτευση τότε είχε ξαναζητήσει στοιχεία για τις απευθείας αναθέσεις που γίνονται και δεν είχαν δοθεί και για χορό αναθέσεων μέσω Προγραμματικών Συμβάσεων με το ΚΕΚ.

Και αν πάμε πιο πίσω ακόμα στην τετραετία του Λουκά Τζανή, τότε η αντιπολίτευση τον είχε καταγγείλει αλλεπάλληλες φορές για απευθείας αναθέσεις. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σ΄ αυτό το τομέα ο Χρήστος Βρεττάκος τον ξεπέρασε τον Λουκά Τζανή.

Η δε ρητορική απάντηση του, για το αν κατηγορείται για ” παιχνίδι οικονομικό”, απέναντι σε όσους κάνουν τις καταγγελίες, πολύ απλά δεν είναι απάντηση. Πολύ απλά, αν κάποιος έχει στοιχεία ότι ένας Δήμαρχος μιζάρεται, πάει στον Εισαγγελέα και δεν χάνει τον χρόνο του.

Ούτε είναι απάντηση Δημάρχου «οι υπηρεσίες κάνουν τις αναθέσεις». Εκτός αν θέλει την στοχοποίηση των υπηρεσιών

Πηγή: e-peiraias.gr