Καλεσμένος στην εκπομπή Τ-live ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ,Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος φανερά συγκινημένος μίλησε για τον αδικοχαμένο πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, ο Σήφης Βαλυράκης προερχόταν από μια οικογένεια “η οποία ήταν πάντα παρούσα σε δημοκρατικούς,εθνικούς και πατριωτικούς αγώνες”, και η είδηση του θανάτου του σόκαρε το πανελλήνιο,καθώς τον χαρακτήριζε το ήθος, η δύναμη και η λεβεντιά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Παύλος Χρηστίδης, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τις αρμόδιες Αρχές καθώς και με τη σύζυγο του εκλιπόντα.

“Ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να αποδράσει από το ΕΑΤ-ΕΣΑ δύο φορές” τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, αναφερόμενος στους αγώνες του Σήφη Βαλυράκη κατά την περίοδο της Δικτατορίας, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι “το ήθος του,η εργατικότητά του,η αγάπη που είχε για την πατρίδα,για τους Έλληνες, είναι απαράμιλλη και είναι κάτι για το οποίο θα μας μείνει αξέχαστος. Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την Πολιτική”, κατέληξε ο Παύλος Χρηστίδης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: e-peiraias.gr