Άστραψε και βρόντηξε ο Διευθυντής Ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, με αφορμή τα διάφορα σχόλια που ακούστηκαν για την τελευταία έρευνα.

Όπως ανέφερε «Τα αποτελέσματα στην Πρόθεση ψήφου της τελευταίας έρευνας της Opinion Poll για την ηλεκτρονική εφημερίδα POLITICAL , αν κάποιος κάνει πλήρεις αναγωγές ταυτίζονται με τα αποτελέσματα ενός από τους δύο μεγάλους Πανευρωπαϊκούς Οργανισμούς μελέτης των πολιτικών τάσεων στις χώρες της Ευρώπης».

Παράλληλα τόνισε πως «Είναι άσχημο να μην βλέπεις την πραγματικότητα γιατί αυτό σε κάνει αδύναμο και να την αλλάξεις».

H τελευταία πρόβλεψη ψήφου για την Ελλάδα του ενός από τους δύο μεγάλους Πανευρωπαϊκούς Οργανισμούς μελέτης των πολιτικών τάσεων στις χώρες της Ευρώπης.

Τα αποτελέσματα στην Πρόθεση ψήφου της τελευταίας έρευνας της Opinion Poll για την ηλεκτρονική εφημερίδα POLITICAL , αν κάποιος κάνει πλήρεις αναγωγές ταυτίζονται με τα αποτελέσματα αυτής της πρόβλεψης.

Αυτά γιατί είναι βαρετή πια η αντίδραση κάποιων που όταν τα αποτελέσματα των ερευνών ειδικά της OPINION POLL( ευχαριστούμε για την προτίμηση) δεν τους αρέσουν , επιτίθενται, σπιλώνουν, ρίχνουν λάσπη , αφήνουν χυδαία υπονοούμενα , μας στοχοποιούν.

Είναι άσχημο να μην βλέπεις την πραγματικότητα γιατί αυτό σε κάνει αδύναμο και να την αλλάξεις.

Ας το λάβουν υπόψη, γιατί όσο αφορά εμάς , δεν καταλαβαίνουμε από πιέσεις. Θα κάνουμε έρευνες με ευθύνη , τηρώντας όλους τους κανόνες και τις επιστημονικές προδιαγραφές και δημοσιοποιώντας αυτά τα αποτελέσματα που βρίσκουμε και όχι αυτά που θα ήθελαν να δημοσιεύουμε

Ασφαλώς κάποιοι μπορούν να αμφισβητούν και τα αποτελέσματα των ερευνών των Ελληνικών Εταιρειών και τα ευρήματα ξένων κορυφαίων οργανισμών. Η άρνηση της πραγματικότητας και η εμπιστοσύνη στον εμπειρισμό οποιουδήποτε νομίζει ότι πιάνει τον παλμό της κοινωνίας είναι γνωστή ψυχοπαθολογική κατάσταση στην Πολιτική που οδηγεί στην καταστροφή

Μια ομιλία που έδειξε την διαφορά

Πηγή: e-peiraias.gr