Οι ανεμιστηρες δαπεδου, με συστημα υδρονεφωσης, από την εταιρία KraftWaggen Germany θεωρείται ένας υψηλής ποιότητας ανεμιστηρας με νερο καθώς τα υλικά κατασκευής του είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Συγχρόνως, το σύστημα τεχνολογίας που διαθέτει είναι 6ης γενιάς, καθώς με την λειτουργία του ιονιστή καθαρίζει τον αέρα από την σκόνη και τις μυρωδιές, και παράλληλα απομακρύνει σε ποσοστό 90% την γύρη, τα μικρόβια και τα βακτήρια μέσω του φίλτρου αέρα που διαθέτει. Είναι ένα καινοτόμος ανεμιστηρας υδρονεφωσης που με την ψυξη που διαθέτει καθαρίζει και την ατμόσφαιρα της οικείας σας.

Επίσης, ο αθορυβος ανεμιστηρας αυτός, που έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση, παράλληλα, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την υγρασία του αέρα στον χώρο στον οποίο βρίσκεστε με τον νεφελοποιητή κρύου νερού που διαθέτει. Τις δύσκολες και ζεστές μέρες μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε και σίγουρα θα σας βελτιώσει την ξηρότητα του αέρα που αναπνέεται θα βελτιώσει κατά πολύ την περιεκτικότητα οξυγόνου στον αέρα ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει την θερμοκρασία του χώρου σας. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι ο ανεμιστηρασ της εταιρίας KraftWaggen αποτελεί το τέλειο προϊόν για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Ο ανεμιστηρας επιτραπεζιος αυτός ξεχωρίζει επίσης για την αυτονομία του, για την άριστη κατασκευή του αλλά και για την όμορφη εμφάνισή του. Σημαντικό είναι να αναφερθεί και το ειδικό τηλεχειριστήριο εμβέλειας 10 μέτρων που περιλαμβάνεται στην συσκευασία καθώς θα σας βοηθήσει να ρυθμίζεται την ταχύτητα του αέρα δίνοντας τις επιλογές χαμηλη, μεσαια, υψηλη. Το γέμισμα του νερού είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία καθώς έχει αφαιρούμενη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 3 λίτρων. Επιπλέον, διαθέτει και λειτουργία κατάστασης ύπνου όπου η δύναμη του ανέμου όλο και χαμηλώνει έως ότου κοιμηθείτε αλλά και χρονοδιακόπτη εάν επιθυμείται να απενεργοποιηθεί. Συνοπτικά, είναι ένας ανεμιστηρας με ψυξη, ιονιστής αλλά και υγραντήρας που θα κάνει την καθημερινότητα του καλοκαιριού εύκολη και δροσερή.

Ιδανικός ανεμιστηρασ για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο με 2 έτη εγγύησης.