Καλεσμένος στο καναλί TV CRETA ήταν σήμερα το απόγευμα ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

Αρχικά αναφερόμενος στον Σήφη Βαλυράκη απέδωσε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ενώ με λίγα λόγια τον χαρακτήρισε ως ένα σύμβολου του αντιδιδακτορικού αγώνα, έναν ανθρώπο με μεγάλη συμβολή στην χώρα και έναν ανθρώπο που ήταν πάντα δίπλα στο ΠΑΣΟΚ με τον καθαρό και ευθύβολο λόγο του.

Για την τοποθέτηση Αντώνη Σαμαρά

Σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι του προκάλεσε εντύπωση η «ελαφρότητα» της τοποθέτησης του Σαμαρά ενώ τόνισε ότι στην Χάγη πάμε διότι θέλουμε το Διεθνές Δίκαιο όχι για να το αρνηθούμε, τα εθνικά θέματα δεν αφορούν ένα κόμμα χρειάζεται εννιαία στρατηγική.

Για τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ μετά και τις δηλώσεις Λοβέρδου

Απαντώντας για τα εσωτερικά του Κινήματος Αλλάγης, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Πιστεύω ότι υπάρχει προόπτικη για την παραταξή μας αλλά αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει να φάνουμε χρήσιμοι για τον Ελληνικό λαό μέσα από τις προτάσεις μας όπως έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα είδικα όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας. Η συζήτηση για τα εσωκομματικά είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο και αυτή την στιγμή μόνο εσωστρέφεια προκαλεί.»

Πηγή: e-peiraias.gr