Ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωσε την στήριξη προς το πρόσωπό του, από τον πρώην Δήμαρχο Κερατσινίου και πρώην υφυπουργός-βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Φωτίου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε μια ιδιαίτερη συγκινητική ανάρτηση για να τον ευχαριστήσει, στην οποία μάλιστα τονίζει «Χρήστο Φωτίου, η στήριξή σου είναι τιμή για μένα. Υπόσχομαι να μην διαψεύσω τις ελπίδες σου. Μαζί θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά».

Χθες έζησα μία από εκείνες τις στιγμές της πολιτικής που σε κάνουν να επιβεβαιώνεις ότι αξίζει κανείς να δίνεται στη μάχη του πολιτικού στίβου. Αξίζει 100%.

Χθες έζησα μία στιγμή έντονης συγκίνησης και βαθιάς τιμής όταν ο Χρήστος Φωτίου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός, ο δήμαρχος Κερατσινίου, ο νομάρχης Πειραιά μου δήλωσε την υποστήριξή του στο πρόσωπό μου για την ηγεσία της παράταξης και την προσπάθεια που κάνουμε για να γίνει το ΠΑΣΟΚ ξανά δύναμη εξουσίας. Ορισμένες φορές τα λόγια δεν στέκονται αρκετά για να περιγράψουν το μέγεθος των αισθημάτων. Γι’ αυτό και το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι δημόσια να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτή του την απόφαση.

Χρήστο Φωτίου, η στήριξή σου είναι τιμή για μένα. Υπόσχομαι να μην διαψεύσω τις ελπίδες σου. Μαζί θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά

Πηγή: e-peiraias.gr