«Σήμερα 13/07/21 η Διοίκηση του Ογκολογικού Νοσοκομείου Πειραιά Μεταξά θα ήθελε να εκφράσει και δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες για την ολοκλήρωση του έργου, της κτιριακής αναβάθμισης του Αιματολογικού τμήματος», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Μεταξά, Χαράλαμπος Τουμπέκης.

Η ανακαίνιση αυτή αποτελούσε σημαντική προτεραιότητα της Διοίκησης καθώς ήταν ένα έργο πνοής και σημαντικής βελτίωσης των συνθηκών νοσηλείας των ογκολογικών αιματολογικών ασθενών όπου χρήζουν ιδιαίτερη και εξειδικευμένη περίθαλψη.

Παρόλη τη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που αυτή την εποχή ζούμε, η ολοκλήρωση του έργου, που αφορούσε την ανακαίνιση 17 θαλάμων νοσηλείας, γραφεία ιατρών, στάση νοσηλευτών και όλους τους βοηθητικούς χώρους, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με ιδιαίτερη υπευθυνότητα χωρίς να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο κύριος Τουμπέκης αναφέρει «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την ευγενική χορηγία, να σεβαστώ την επιθυμία του δωρητή για την ανωνυμία του καθώς η συμβολή του στην βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των ασθενών ήταν ανεκτίμητη για το Νοσοκομείο μας. Η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία για μας, καθώς συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων, μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα, και ευελπιστούμε στην υποστήριξη όλων. Μέριμνα μας θα είναι πάντα η διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας. Γνωρίζοντας το πλήθος και το εύρος των κτιριακών αναγκών του Νοσοκομείου μας προσβλέπουμε και σε άλλες μελλοντικές συνεργασίες καθώς η προσφορά των δωρητών είναι πράξη ιδιαίτερης ανεκτίμητης αξίας. Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη».

Πηγή: e-peiraias.gr