Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις για τον βασικό στόπερ που θέλει να βρει για την επόμενη σεζόν και τελευταία εστίαζε στη Γαλλία. Ψηλά στη λίστα των κιτρινόμαυρων από το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ο έμπειρος στόπερ της Ρεν, Νταμιάν Ντα Σίλβα.

To συμβόλαιο του 33χρονου Γαλλοπορτογάλου κεντρικού αμυντικού με την γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Μέσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του βρίσκονται δύο γαλλικές ομάδες και άλλοι τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται κάποιος εξ αυτών.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Ντα Σίλβα. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει την περίπτωση του αρχηγού της Ρεν, καθώς θεωρούν την περίπτωση του ιδανική, για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

Ο Ντα Σίλβα από την πλευρά του, επιθυμεί κλειστό τριετές συμβόλαιο και η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να του το προσφέρει με απολαβές που θα αγγίζουν τις 800.000 ευρώ τον χρόνο. Μία πρόταση η οποία σαφώς και δεν αφήνει αδιάφορο τον παίκτη, αλλά παράλληλα η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Πηγή: e-peiraias.gr