Μια πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τρίτης η σύζυγος ενός αστυνομικού στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η γυναίκα βγήκε ανυποψίαστη από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει με το σύζυγό της, προκειμένου να ψωνίσει σε συνοικιακό κατάστημα ψιλικών. Εκείνη τη στιγμή δέχθηκε επίθεση από δύο μαυροφορεμένους άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, στην συμβολή των οδών Μιχάλη Χατζηκωνσταντή και Βασίλειου Λάκωνος.

Το μηχανάκι πλησίασε τη γυναίκα και ο ένας εκ των επιβαινόντων κατέβηκε, την πλησίασε και της είπε «είσαι η γυναίκα του αστυνομικού;», ενώ πριν προλάβει η ίδια να αντιδράσει άρχισε να τη γρονθοκοπεί.

Όπως κατέθεσε η σύζυγος του αστυνομικού, ο δράστης φέρεται να κρατούσε κάποιο αντικείμενο, το οποίο προκάλεσε σημάδια στο πρόσωπό της. Λίγο καιρό πριν, μάλιστα, στην πολυκατοικία που διαμένει το ζευγάρι άγνωστοι είχαν πετάξει τρικάκια με απειλητικό μήνυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA o αστυνομικός σύζυγος του θύματος, υπηρετεί στο Τμήμα Αλλοδαπών και συγκεκριμένα στην υπηρεσία που ασχολείται με τις απελάσεις.

Πηγή: e-peiraias.gr